GlobePax

Despre noi

Bine ati venit la Globepax!

Suntem o echipa tanara, dar eficienta si entuziasta, care doreste sa ofere servicii financiare premium, pe o piata competitiva. Platforma noastra financiara ar trebui sa ajute oamenii sa detina un control mai mare asupra activelor financiare. In acest fel, acestia pot incepe sa economiseasca mai multi bani si sa-si planifice intr-un grad mai mare libertatea financiara, fara sa isi asume foarte multe riscuri.

Noi credem ca numai cu ajutorul unor servicii financiare noi si eficiente se poate obtine independenta financiara. Stiind ca banii tai sunt in siguranta, vei fi liber sa fii creativ si sa depasesti toate provocarile financiare ale lumii moderne.

Faceti cunostinta cu Globepax, un site creat si destinat profesionistilor din domeniu si expertilor in contabilitate!

Sebastian Walker

Fondator si CEO

Avand o  dorinta extrem de mare sa obtina libertatea financiara, CEO-ul Sebastian Walker este un finantator modern si in acelasi timp conducatorul Globepax.

„Cred cu tarie ca, in secolul XXI, oamenii nu ar trebui sa mai piarda bani pentru transferurile financiare efectuate, indiferent de destinatia acestora. Zilele comisioanelor mari sau ale celor percepute pentru orice tranzactie s-au incheiat. Orice persoana fizica sau firma ar trebui sa aiba un control 100% asupra activelor detinute. In acest fel, economia poate evolua catre noi performante, iar toata lumea va beneficia de aceasta evolutie. ”

Jennifer Carlston

CFO si Expert Financiar

Cu peste zece ani de experienta in domeniul bancar, Jennifer Carlston este un specialist financiar de renume. CV-ul sau include functii importante la unele dintre cele mai prestigioase institutii financiare din lume. Astazi, ea vrea sa duca Globepax la un nivel ridicat de popularitate si de ce nu, la un loc fruntas in preferintele tuturor clientilor.

Randolph Mitchell

Contabil si Analist Financiar

Domnul Mitchell ne aduce si alte lucruri in afara experientei dobandite pe Wall Street. De asemenea, acesta aduce cu sine o mentalitate perfectionista si castigatoare, pentru a se asigura ca Globepax isi va atinge obiectivele.

Timothy Song

Specialist Relatii Clienti

Tim este unul dintre primii experti Globepax, fiind cel care a indrumat noii utilizatori pe platforma noastra. Experienta sa in finante si servicii pentru clienti il face ghidul perfect pentru toate produsele si serviciile oferite de Globepax.

Laurie Bjornson

Analist Date

Una dintre fortele motrice din spatele Globepax este Laurie Bjornson. Rolul ei este sa adune si sa analizeze date financiare de pretutindeni din lume. Rolul ei in compania noastra este de a ajuta la crearea instrumentelor financiare de maine.

Marcus Keane

Dezvoltator site

Marcus este responsabil pentru dezvoltarea site-ului nostru. Sarcina sa este de a facilita atat navigarea in cadrul site-ului, cat si utilizarea produselor noastre financiare, atat pentru utilizatorii noi ai Globepax, cat si pentru cei vechi. In momentul in care s-a alaturat echipei noastre, Marcus si-a pus in slujba echipei cei peste zece ani de experienta in design si dezvoltare web.