GlobePax

Cum functioneaza platforma Globepax

Globepax este un hub financiar la care va puteti conecta toate conturile si cardurile bancare detinute, pentru a dobandi control mai bun. Designul sau unic va ofera acces la numeroase oportunitati economice si posibilitatea de a economisi mai multi bani.

Echipa Globepax se extinde anual, prin alegerea atenta a celor mai buni profesionisti financiari din domeniu. Astfel, investitorii si expertii nostrii contabili s-au reunit acum, pentru a crea aplicatia financiara de maine. Cu sfaturile lor si contributia dumneavoastra, putem crea o lume financiara mai buna pentru noi toti.

Incepeti sa utilizati Globepax de astazi, urmand cativa pasi simpli:

Imediat ce va creati un cont Globepax, trebuie sa contactati unul dintre expertii nostri din cadrul serviciului de relatii clienti. In acest fel, veti obtine rapid ghidul perfect pentru a va obtine libertatea financiara. Cu ajutorul colegilor nostri, ar trebui sa intelegeti rapid interfata aplicatiei, precum si serviciile financiare pe care le oferim.

Apoi, ar trebui sa conectati cardurile de credit si conturile bancare la platforma noastra. Mai apoi, va puteti configura platile lunare automate si incasarea veniturilor lunare. Acum, aplicatia noastra ar trebui sa va ofere detalii utile despre situatia dumneavoastra. financiara. Utilizati instrumentele de analiza ale platformei noastre pentru a descoperi cum sa platiti mai putin si sa economisiti mai mult.

Cu Globepax, aveti un control excelent asupra finantelor personale. Puteti efectua plati aproape peste tot in lume fara aprobarea unei banci, de exemplu. De asemenea, acelasi lucru este valabil si in momentul in care veti primi bani. In cele din urma, veti putea economisi mai mult, platind mai putin pentru comisioanele  aferente fiecarei tranzactii.

Beneficiile utilizarii platformei Globepax

Globepax va sta la dispozitie ajutandu-va sa economisiti bani chiar si atunci cand nu obtineti un venit constant. Asadar, in loc sa platiti comisioane pentru mai multe conturi financiare, veti plati taxe doar pentru unul singur. Mai mult decat atat, veti plati mult mai putin fata de preturile practicate de majoritatea bancilor traditionale.

Iata cateva dintre avantajele pe care le obtineti ca utilizator Globepax:

  • Transferati si primiti fonduri in diferite valute de aproape oriunde din lume.
  • Cumparati aproape orice doriti, de unde doriti, fara sa va asumati niciun risc.
  • Va Organizati facturile lunare si va asigurati ca nu ratati plata pentru niciuna dintre ele.
  • Va sporiti economiile platind taxe mai mici pentru fiecare tranzactie efectuata.
  • Efectuati plati gratuite catre alti utilizatori Globepax.
  • Primiti bani de la alti utilizatori Globepax, fara a mai plati taxe.
  • Obtineti asistenta si sfaturi pentru clienti 24 de ore pe zi, 7 zile pe zi, 365 de zile pe an.
  • Este usor sa alegeti intre un cont de afaceri si un cont personal.
  • Trimiteti plati catre orice cont din peste 90 de tari din intreaga lume.

Globepax va pune la dispozitie foarte multe modalitati de a va gestiona finantele. Astfel, din momentul in care  va conectati cardurile si conturile la aplicatia noastra, veti avea toti banii intr-un singur loc, iar  in acest fel puteti efectua plati fara a va depasi soldul.

Pentru companii, Globepax ofera o modalitate eficienta de a gestiona intrarile si iesirile zilnice de capital. Acum, spre exemplu, puteti programa rapid plati regulate catre colaboratorii dumneavoastra, totul desfasurandu-se apoi automat. De asemenea, clientii va pot plati facturile imediat, in conditii de siguranta maxima.

Utilizand serviciile platformei noastre, veti putea  sa va mariti controlul asupra finantelor detinute, in timp ce veti realiza economii din ce in ce mai insemnate!